Следвайте Гласове в Луксозният апартамент в Париж, който преди време беше

...
Следвайте Гласове в Луксозният апартамент в Париж, който преди време беше
Коментари Харесай

Български бизнесмен купи апартамент на Джефри Епстийн в Париж за 10 млн. евро

Следвайте " Гласове " в 
Луксозният апартамент в Париж, който преди време беше благосъстоятелност на починалия някогашен финансист Джефри Епстийн, упрекнат в педофилия и трафик на малолетни, е бил продаден за малко над 10 млн. евро на българския предприемач Георги Тучев, оповестява Bloomberg.

Тучев е притежател на компанията „ Готмар “ в Съединение, която съгласно уеб страницата ѝ е основана през 1992 година и е профилирана в преправянето на термопластмаси. Основните посоки в активността ѝ са произвеждане на капачки и дръжки за бутилки, на опаковки за парфюмерийната и козметичната промишленост. Той е притежател и на „ Нова Трейд “ ЕООД, компанията, бутилираща изворна вода „ Бачково “. Името му бе обвързвано с убийството на пловдивски митничар и негов някогашен бизнес сътрудник през 1999 година
Имотът с повърхност от 685 кв. м – два съединени жилището, обзаведени от известния дизайнер Алберто Пинто, се намира в „ една от най-бляскавите здания “ на бул. „ Фош “ с панорама към Триумфалната арка от всекидневната, демонстрира към този момент неактивната публикация за продажбата му, оповестена в Sotheby’s. Част от приходите от продажбата ще бъдат употребявани за разплащане по неудовлетворени искове от жертви на Епстийн, заяви юрист на шефовете на имуществото му.
Епстийн беше задържан по обвинявания в сводничество през юли 2019 година при завръщането си в Съединени американски щати от Франция. Макар че финансистът беше открит мъртъв в килията му в Съединени американски щати месец по-късно, следствието на действията му продължи и включваше полицейски обиск на жилището в Париж.

Сделката сред JEP, френска компания благосъстоятелност на шефовете на имуществото на Епстийн, и Георги Тучев е финализирана на 29 юни, сочат документи, видени от Bloomberg. Propriétés Parisiennes Sotheby’s International Realty е била съветник по договорката против хонорар от 420 хиляди евро. Първоначално парцелът беше разгласен за продажба на цена от 11,9 млн. евро.
Продажбата на парцела, който разполага още със студио и дребен апартамент на горния етаж на постройката, беше доказана от Даниел Вейнер, юрист на шефовете на имуществото на Епстийн.
Апартаментът, който се намира на втория етаж, а таваните му са високи пет метра, има няколко гостни и спални, в това число огромна спалня с мраморна баня, сауна и фитнес център, сочат документи и данни от обявата. Епстийн е прибавил и стая за масаж при преустройството преди две десетилетия.
Дъщерята на 57-годишния Тучев е съобщила в неотдавнашно изявление за Bloomberg, че компанията „ Готмар “ е постигнала общи доходи от продажби за над 12 млн. евро през 2020 година
„ Готмар “, Тучев и щерка му не са дали отговор на многочислените опити на Bloomberg за контакт с тях по имейл или по телефона.

Източник: investor.bg
 
 
 
30 Ное 202225530 Ное 202220929 Ное 202275728 Ное 202234527 Ное 202287226 Ное 2022298КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022165219 Ное 202297829 Ное 202234324 Sep 20223093
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР